Nixe szardínia paradicsomszószban

Készítette:  
Értékelje az írást
(0 szavazat)

Nem filézett szardínia bőrében, paradicsomszószban. Legnagyobb energiát képviselő tápanyagunkat és raktározható energiaforrásunk a zsír.

Felbontás után ért a meglepetés, az összetevők közül kimaradt a rejtett növényi olaj! Egy evőkanálnyi (12 g) napraforgó olaj 110 kcal-val növeli az élelmiszer tápértékét. 

Összetevők: 65% szardínia ( Sardinia pilchardus-FAO Code: 34 közel-keleti Atlanti-óceán, kerítőhálós/ nyílttengeri zsákhálók), 34% paradicsomszósz (víz paradicsomvelő), 1% étkezési só. 

 

Elolvasva: 1816 alkalommal Utolsó frissítés: péntek, 16 december 2016 17:43

Írja meg véleményét

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező. HTML kód használata nem engedélyezett!

 

Nem akarsz lemaradni? Kövess minket!

 

Az itt közzétett összetétel adatok cask tájékoztató adatok, az információk folyamatos frissítésén dolgozunk, de minden gyártói változást nem tudunk azonnal átvezetni. A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldal tartalma az üzemeltető szellemi terméke, amely kizárólag a vonatkozó törvényi kereteken belül használható fel. A cikkek megírása non profit jellegűek, nem volt befolyása a tartalmi részre egyetlen gazdasági társaságnak sem. A cikkben közzétett információk és adatok informatív jellegűek és szubjektívek. Előzetes írásbeli beleegyezés nélkül a weboldal tartalmi alkotóelemei sem nyilvános sem zárt adatbázisokban nem tárolhatóak. Beleegyezés megléte esetén sem változtathatók meg a weboldal tartalmi és formai alkotóelemei közzététel céljából, ill. azok nem használhatók fel a weboldal céljaitól eltérően.

Adatvédelmi tájékoztató

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.