Köszöntjük új tagunkat!

Készítette:  
Értékelje az írást
(3 szavazat)

Új taggal bővült kis csapatunk, Burián László minőségbiztosítási szakértővel. László számos területen gyűjtött már tapasztalatokat az évek során, így nagyon sokrétű látásmódjával gazdagítni fogja oldalunkat.

1973-ban végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen élelmiszeripari és biológiai vegyipari szakon. Ezután kezdett a Kecskeméti konzervgyárban dolgozni, ahol sikeresen végigjárta a ranglétra több fokozatát. Majd az Növényvédelmi és Agrokémiai Állomáson a kecskeméti és növény vizsgáló laboratórium vezetője volt és ez idő alatt elvégezte Gödöllőn, az Agrártudományi Egyetemen a talajtani és agrokémiai szakot.

Közben egy kis kitérővel 2 évig dolgozott az Állategészségügyi és Élelmiszer Ellenőrző állomáson, mint ellenőrző mérnök, majd a kecskeméti Zöldségtermesztési Kutató Intézetben kapott munkát laborvezetőként. Számos tapasztalatot gyűjtött ezalatt és nemzetközi sikereket értek el, konzervgyári szaktanácsadást is végeztek.

1992-ben alapította meg családi vállalkozásként az Első Híd Bt-t, amely jogutódja a ma is működő és bio körökben ismert Első Híd Kft. A cég biotermékek gyártásával foglalkozott, bio boltoknak és multiknak is forgalmaztak. Sikerességüket mutatja, hogy 2013-ban a szedernektár agavé termékükkel elnyerték az év bioterméke díjat. A céget 3 éve eladták, de tevékenységét tovább folytatja.

Ez idő alatt László külföldön szintén végzett tanácsadói munkát. Jelenleg pedig a nyugdíjasság mellett a Feldolgozók Biokultúra Egyesületének az alelnöke, a Nébih GSM által létrehozott nyomonkövetési rendszerben folytat tevékenységet.

Ezenkívül vállalkozóként élelmiszeripari tanácsadó, így honlapunkon az élelmiszerminősítés, a jogszabályozás és hasonló témakörökben készít majd bejegyzéseket. Hozzájárulva szakmai tudásával és hátterével a Bioínyenc közösség fejlesztéséhez. 

Elolvasva: 917 alkalommal Utolsó frissítés: kedd, 02 május 2017 19:12

Írja meg véleményét

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező. HTML kód használata nem engedélyezett!

 

Nem akarsz lemaradni? Kövess minket!

 

Az itt közzétett összetétel adatok cask tájékoztató adatok, az információk folyamatos frissítésén dolgozunk, de minden gyártói változást nem tudunk azonnal átvezetni. A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldal tartalma az üzemeltető szellemi terméke, amely kizárólag a vonatkozó törvényi kereteken belül használható fel. A cikkek megírása non profit jellegűek, nem volt befolyása a tartalmi részre egyetlen gazdasági társaságnak sem. A cikkben közzétett információk és adatok informatív jellegűek és szubjektívek. Előzetes írásbeli beleegyezés nélkül a weboldal tartalmi alkotóelemei sem nyilvános sem zárt adatbázisokban nem tárolhatóak. Beleegyezés megléte esetén sem változtathatók meg a weboldal tartalmi és formai alkotóelemei közzététel céljából, ill. azok nem használhatók fel a weboldal céljaitól eltérően.

Adatvédelmi tájékoztató

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.