A prémium minőséget képviselő Landliebe kis kiszerelésű, kevert joghurtokkal szélesíti a termékcsaládot. A válogatott gyümölcsökből és friss tejből készült termékek négy ízben lesznek kaphatóak.

A 150 grammos, poharas kevert joghurtok egyelőre négy népszerű ízben kerülnek forgalomba, a gyümölcsdarabokat is tartalmazó epressel, cseresznyéssel, áfonyással és őszibarackossal találkozhatunk az üzletekben. Az új joghurtokat a Landliebe-től már megszokott magas minőség jellemzi, friss Landliebe tejből, válogatott gyümölcsökkel készülnek és mesterséges színezéket nem tartalmaznak. A márka a hazai joghurtfogyasztás legkedveltebb szegmensében, az egyadagos, kevert formátumú joghurtok kínálatában szeretné képviseltetni magát új termékeivel.

„Mindenképpen szerettünk volna a vásárlóink kedvében járni azzal, hogy igazodva a fogyasztói szokásokhoz, az egyszeri adagnak szánt 150 grammos kivitelben, a réteges mellett most összekevert gyümölcsjoghurtokkal is bővítjük termékválasztékunkat. A kedvelt termékforma és kiszerelés, valamint a kedvező ár mellett egy dologból nem engedtünk, a minőségből! Kevert joghurtjaink is friss tejből készülnek és 13%-os gyümölcstartalommal rendelkeznek. Bízunk benne, hogy ezekkel még többen bele tudnak majd kóstolni a természet gazdag ízébe” – mondta Főfainé Kiss Viktória, a Landliebe márkamenedzsere.
Az új joghurtok 179 Ft-os ajánlott fogyasztói áron már elérhetőek lehetnek az üzletekben, sőt sok helyen akciós áron kínálják a bevezetés időszakában. A népszerűsítést reklámkampány, digitális és bolti aktivitások is segítik.

Forrás: Trade Magazin

 

Nem akarsz lemaradni? Kövess minket!

 

Az itt közzétett összetétel adatok cask tájékoztató adatok, az információk folyamatos frissítésén dolgozunk, de minden gyártói változást nem tudunk azonnal átvezetni. A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldal tartalma az üzemeltető szellemi terméke, amely kizárólag a vonatkozó törvényi kereteken belül használható fel. A cikkek megírása non profit jellegűek, nem volt befolyása a tartalmi részre egyetlen gazdasági társaságnak sem. A cikkben közzétett információk és adatok informatív jellegűek és szubjektívek. Előzetes írásbeli beleegyezés nélkül a weboldal tartalmi alkotóelemei sem nyilvános sem zárt adatbázisokban nem tárolhatóak. Beleegyezés megléte esetén sem változtathatók meg a weboldal tartalmi és formai alkotóelemei közzététel céljából, ill. azok nem használhatók fel a weboldal céljaitól eltérően.

Adatvédelmi tájékoztató

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.